Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medewerker Technische Dienst

Kaptein Heiloo is op zoek naar een Medewerker Technische Dienst

Ben jij deze allrounder die wil werken in een moderne productie-omgeving?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in juiste staat houden van onze (verpakkings-)machines, installaties, interne transportmiddelen en ons gebouw. Ook los je als medewerker technische dienst storingen op en controleer je de machines of ze veilig en goed werken. Je zorgt voor de administratieve afhandeling van je werkzaamheden in het systeem Ultimo.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Verhelpen van storingen aan onze (verpakkings-)machines en het doen van verbetervoorstellen om deze storingen te voorkomen;
  • Verrichten van reparaties en preventief onderhoud aan machines, transportmaterieel, elektrische apparatuur;
  • Samenwerken met externen om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen;
  • Het registeren van alle uitgevoerde werkzaamheden in het onderhoudsprogramma Ultimo;
  • Ervoor zorgen dat de werkplek schoon is en blijft volgens de daarvoor geldende (hygiëne) normen.

Wat zoekt Kaptein?

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of gelijkwaardig;
  • Je hebt ervaring en kennis van zowel mechanica alsmede elektrotechniek;
  • Je hebt het vermogen om technisch oorzaken te doorgronden en onderlinge verbanden te bepalen;
  • Je bent accuraat, flexibel en zelfstandig;
  • Ervaring met PLC besturingssystemen is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan binnen een dynamische werkomgeving. Collegialiteit, samenwerken, eigen initiatief en zelfstandigheid zijn belangrijke kenmerken. Het is een fulltime functie waarbij er wordt gewerkt in 2-ploegendienst.

Daarnaast een passend salaris, vakantiedagen en korting op producten van Kaptein. Naast deze voorwaarden werk je in een moderne productie-omgeving met elke dag genoeg uitdaging en afwisseling binnen ons werkgebied. Je werkt in een hecht team met mogelijkheden tot eigen initiatief.

Solliciteren
Mail je motivatie en CV naar Wilma Groenink, HR Manager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Kaptein:
Kaptein bestaat sinds 1936 en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van kaas en boter. Vanuit onze nieuwe locatie in Heiloo, waar we erg trots op zijn, verpakken wij onze producten voor verschillende klanten in binnen- en buitenland.