Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitsmedewerker - Heiloo

STAAT KWALITEIT BIJ JOU VOOROP?

Ben jij de spin in ’t web die goed prioriteiten weet te stellen, heb je een scherp oog voor controles op het gebied van o.a. hygiëne en handel je op overtuigende wijze in een dynamische productie-omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij onze locatie in Heiloo is er een vacature voor Kwaliteitsmedewerker (fulltime-36 uur per week)

Als Kwaliteitsmedewerker heb je bij ons de volgende kerntaken:

  • Beheren, onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem (HACCP, BRC);
  • Het uitvoeren en bewaken van kwaliteit van onze eindproducten;
  • Stimulering van kwaliteitsbewustzijn op de werkvloer en collega’s durven aan te spreken;
  • Ondersteuning bij interne en externe audits;
  • Afhandelen en opvolging van klachten met bijbehorende verbeteracties.

Wat vragen we van jou?

Een MBO opleiding Levensmiddelentechnologie (niveau 4) of vergelijkbaar, 0-5 jaar werkervaring of relevante stage(s), kennis van MS-office en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Een passend salaris, 24 vakantiedagen per jaar en pensioenopbouw. Naast deze voorwaarden werk je in een moderne productie-omgeving met elke dag genoeg uitdaging en afwisseling binnen ons werkgebied. Je werkt in een hecht team met mogelijkheden tot eigen initiatief.

Solliciteren
Mail je motivatie en CV naar Wilma Groenink, HR Manager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Kaptein:
Kaptein bestaat sinds 1936 en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van kaas en boter. Vanuit onze nieuwe locatie in Heiloo, waar we erg trots op zijn, verpakken wij onze producten voor verschillende klanten in binnen- en buitenland.