Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duurzaamheid

Kaptein heeft als ondernemend bedrijf zeker oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens onze productie- en verpakkingsprocessen en tijdens transport proberen we altijd te werken aan de beste manier van verantwoord en duurzaam ondernemen.

Ook het culturele aspect van verantwoord ondernemen vergeten we niet. We sponsoren bijvoorbeeld een aantal sportclubs in de directe omgeving met ons merk Old Alkmaar. Dit gebeurt onder de noemer: oude kaas steunt jonge sporters! Daarnaast sponsoren wij regelmatig regionale projecten op het gebied van cultuur, toerisme of kunst waaraan een maatschappelijk doel is gekoppeld.

 zonnepanelen