Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Transport

Binnen Kaptein hechten wij veel waarde aan betrouwbaar en gedegen transport van onze producten. Daarom heeft Kaptein een eigen wagenpark, dat bestaat uit 4 vrachtwagens. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we constante kwaliteit bieden aan onze klanten in Nederland en België.

Eigen transport bij Kaptein van kaas, boter, smeltkaas en poederkaas Eigen transport bij Kaptein van kaas, boter, smeltkaas en poederkaas

De vrachtwagens zijn alle geschikt voor gekoeld vervoer. Onze vaste chauffeurs bezorgen onze producten met zorg. Zij hebben grondige kennis van zaken en zijn gespecialiseerd in transport van zuivelproducten.

Voor het transport van onze producten buiten Nederland en België, werken wij nauw samen met zorgvuldig geselecteerde professionele logistieke partners.