Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Merken

Kaptein heeft 6 verschillende eigen merken kaas: Alkmaars Roem, Old Alkmaar, Alkmaars Bewust, Alkmaars Speciaal, World of Cheese en Cheese Holland. Deze merken zijn leverbaar in veel verschillende verpakkingsvormen, uiteenlopend van een 1 plak verpakking tot 208 plaks verpakking, van een wigpuntje tot een hele kaas.

alkmaars roem

Alkmaars Roem van Kaptein is een prachtige Goudse kaas

Alkmaars Roem is een prachtige Goudse kaas verkrijgbaar in: jong, jong belegen, jong belegen komijn, belegen, extra belegen en oud. De naam zegt alles: kaas uit de kaasstad van Nederland, de kaas waar Alkmaar trots op is!

old alkmaar

Old Alkmaar van Kaptein is echte oude kaas met karakter uit de kaasstad van Nederland; Alkmaar Old Alkmaar is een echte oude kaas met karakter uit de kaasstad van Nederland: Alkmaar. Bereid volgens traditioneel recept in speciale rijpingskamers op houten planken en uiteraard natuurgerijpt. Precies zoals ze dat vroeger ook deden! Old Alkmaar is verkrijgbaar in 3 leeftijden: 10, 15 en 36 maanden.

alkmaars bewust

Alkmaars Bewust van Kaptein bevat een selectie speciale kazen die ook geschikt zijn voor mensen met een aangepast dieet

Alkmaars Bewust bevat een selectie speciale kazen die ook bestemd zijn voor mensen met een aangepast dieet. We hebben binnen ons assortiment Alkmaars Bewust: natrium arm 40+, natrium arm 40+ komijn, vetarm 20+ en vetarm komijn 20+ en light 30+.

alkmaars speciaal

Alkmaars Speciaal van Kaptein is een uitstekende Goudse kaas die de beste kwaliteit combineert met verrassende smaken Alkmaars Speciaal is een uitstekende Goudse kaas die de beste kwaliteit combineert met verrassende smaken zoals bijvoorbeeld: rookkaas, tuinkruiden, mosterd, nagelkaas, paprika en kruidnagel.

World of cheese

World of Cheese van Kaptein is ons exportmerk werelde kazen zoals Cheddar, Emmenthal, Mozzarella en Mimolette

World of Cheese is ons exportmerk wereldse kazen. World of Cheese is verkrijgbaar in Cheddar wit en rood, Emmenthal, Mozzarella en Mimolette.

Cheese holland

Cheese Holland van Kaptein is ons exportmerk voor de echte Nederlandse kazen zoals Gouda, Edam en Maasdam Cheese Holland is ons exportmerk voor de echte Nederlandse kazen waar Nederland wereldwijd bekend om is: Gouda, Edam en Maasdam.