Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afzetmarkten

Kaptein levert haar assortiment kaas aan verschillende afzetmarkten. Hieronder staan ze beschreven.

Out-of-home

Kaptein heeft een passend assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas voor de out-of-home sector

Voor de out-of-home sector heeft Kaptein een ruim assortiment producten specifiek geschikt voor deze sector. De distributie van deze producten verloopt altijd via de groothandel. Kaptein onderscheidt zich door de diversiteit en compleetheid van haar assortiment kaas, boter, smeerkaas en poederkaas speciaal voor de out-of-home sector.

Binnen de productcategorie kaas hebben wij een assortiment bestemd voor de out-of-home sector. Zo hebben wij het ruimste assortiment 1 en 2 plaks verpakkingen gesneden kaas. Daarnaast natuurlijk ook grootverpakkingen gesneden kaas en hotelblokken in verschillende merken, leeftijden en soorten.

Groothandel

Kaptein levert met het assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas een zeer ruim assortiment aan de groothandel in Nederland en landen wereldwijd

Kaptein levert met het assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas een zeer ruim totaalassortiment aan de groothandel in Nederland en landen wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de specifieke behoeften en kunnen wij daar uitstekend op inspelen. Bij ons staat een juiste prijs/kwaliteitverhouding, flexibiliteit en partnerschap voorop. De verkoopafdeling van Kaptein onderhoudt nauwe contacten met de groothandel.

Kaptein ondersteunt de groothandel door het aanbieden van ondersteuning op marketingcommunicatie-gebied en beursdeelname in binnen- en buitenland. Bij Kaptein staat de wens van onze klant altijd centraal!

Retail

Kaptein heeft een passend assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas voor de retail

Voor de retail in binnen- en buitenland hebben we een passend assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas, waarbij gemak & kwaliteit voor de consument voorop staat. Binnen ons assortiment kaas, hebben wij bijvoorbeeld de 8 plaks verpakking gesneden kaas in diverse merken, soorten en leeftijden.

Industrie

Afgestemd op de behoeften van de industrie, levert Kaptein kaas, boter, smeltkaas en poederkaas producten die ervoor zorgen dat de verwerking door de industrie perfect verloopt

Afgestemd op de behoeften van de industrie, leveren wij kaasproducten die ervoor zorgen dat de verwerking door de industrie perfect verloopt. Denk hierbij aan bulkverpakkingen geraspte kaas en bulkverpakking blokjes kaas. Wij garanderen dat wij door goede voorbereiding, overleg en onderzoek altijd producten leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze afnemers.